iPhone 7 Kopen

iphone 6 en 6 plusApple zal in september 2017 de iPhone 7 na alle waarschijnlijkheid presenteren. Het nieuwe toestel zal op alle fronten beter zijn dan zijn voorganger de iPhone 6s. Wanneer Apple de iPhone 7 exact gaat releasen is niet bekend maar het zal nog enige tijd duren voordat de nieuwe smartphone op de markt te verkrijgen is.

Als de tijd daar is dat de iPhone 7 verkrijgbaar is vind je hier op de pagina alle telecomproviders en andere aanbieders van de iPhone 7. zo kun je op één overzichtelijke pagina zien waar je de iPhone 7 kopen kunt. De nieuwe smartphone zal sowieso verkrijgbaar worden bij de grotere telecomproviders zoals KPN, Vodafone en T-Mobile. Telecom webwinkels die de iPhone 7 sowieso gaan aanbieden zijn Belsimpel, GSMwijzer en Studentmobiel.

iPhone 7 kopen met abonnement

Er bestaan verschillende mogelijkheden om de iPhone 7 te kopen. De smartphone van Apple is geen goedkope smartphone en daarom kiezen de meeste consumenten er voor om de smartphone te kopen in combinatie met een toestel abonnement. Door een abonnement af te sluiten wordt er per maand een bedrag betaald voor de smartphone. Op deze manier kan er toch op een redelijk goedkope manier beschikt worden over de iPhone 7.

Als de iPhone 7 uit komt is het alweer twee jaar geleden dat Apple de iPhone 6 uitbracht en omdat de meeste mensen om de twee jaar een nieuwe smartphone kopen zal de iPhone 7 wel eens razend populair kunnen worden. En wie weet overtreft de verkoop van de iPhone 7 wel het succes van de iPhone 6.

Los toestel kopen

Het is niet heel gebruikelijk maak de iPhone 7 kun je ook aanschaffen als los toestel. Het grootste nadeel van het aanschaffen van een los toestel is het feit dat je dan de adviesprijs die Apple het toestel heeft gegeven in één keer moet voldoen. Bij een abonnement is dit niet het geval en daarom kiezen de meeste mensen voor een iPhone 7 abonnement.

Het kopen van een los toestel heeft ook een voordeel en dat is het feit dat je niet vastzit aan een langdurig en ontzettend duur iPhone 7 abonnement. Met een los toestel heb je alle keuze vrijheid en kun je een goedkoop sim only abonnement afsluiten. Zo kun je de aanschaf van de iPhone 7 enigszins compenseren. Zodra de release datum van iPhone 7 bekend is gemaakt door Apple kun je hier op de pagina zien waar je iPhone 7 kopen kunt.


Comments are closed.

Back to Top ↑