Nieuws

Geplaatst op april 22nd, 2015 | door Alicia van den Velden

0

Komt Apple dit najaar al met iPhone 7?

In het aankomende najaar komt Apple met een nieuwe generatie van de iPhone. De nieuwe generatie moet het stokje overnemen van de succesvolle iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Volgens de laatste geruchten is de volgende generatie een dusdanige verbetering dat Apple dit jaar niet komt met een “s” model maar direct komt met de iPhone7.

In de storm aan geruchten die op dit moment de kop op steken wordt men het niet eens over de komst van de volgende generatie. Enkele geruchten suggereren dat Apple vasthoud aan het tussenjaar en andere geruchten zeggen dat Apple dit najaar al komt met de iPhone 7. Als je de afgelopen jaren erbij pakt zie je dat Apple altijd een tussenjaar heeft gepland en dan zal je direct zeggen dat ook 2015 een tussenjaar zal zijn.

Kijk je naar de geruchten en de vele verbeteringen die er aan zitten te komen bij de volgende generatie dan is het goed mogelijk dat Apple dit najaar al komt met iPhone 7. De meeste geruchten die op dit moment de kop op steken hebben voornamelijk betrekking op Force Touch, nieuwe camera’s, nieuwe processor, draadloos opladen en saffieren schermen.
Comments are closed.

Back to Top ↑