iPhone 7 Prijs

Ondanks dat Apple nog niet eens de iPhone 6s heeft aangekondigd wemelt het al over de geruchten met betrekking tot iPhone 7. Er is nog niet heel veel concreets te melden over de iPhone 7 prijs maar er zijn wel tal van andere zaken die we al min of meer in geruchten vorm kunnen vermelden.
Zo kunnen we al iets vertellen over de mogelijke beschikbaarheid van de iPhone 7, specificaties en functies van iPhone 7. voor alle nieuwtjes rondom de iPhone 7 ben je hier aan het juiste adres.

Release datum iPhone 7

Er is nog niets officieel met betrekking tot de iPhone 7 maar Apple gaat de iPhone 7 naar alle waarschijnlijkheid onthullen tijdens een speciaal evenement in september 2016. de release datum van iPhone 7 zal dan een maand later plaats vinden. In Nederland is de iPhone altijd net iets later verkrijgbaar dan in bijvoorbeeld Frankrijk en buurland Duitsland.

Echter details over de prijs van het toestel kunnen we niet voldoende geven. We weten immers nog heel weinig, eigenlijk vrijwel niets over iPhone 7. maar Apple is een traditioneel bedrijf en daarom verwachten we dat Apple de zelfde prijs hanteert als dat ze de afgelopen jaar heeft gedaan. De iPhone 7 zal dan naar verluid verkrijgbaar worden vanaf 699 euro.

Goedkoop de iPhone 7 kopen

iedereen weet over het algemeen wel dat de iPhone ten alle tijden een high-end smartphone is en hierdoor een adviesprijs heeft waar de meeste mensen van schrikken. Het moge duidelijk zijn dat lang niet iedereen een bedrag van 700 euro of hoger in huis heeft liggen om de iPhone 7 als los toestel te kopen.

Er bestaat echter een goedkopere manier om iPhone 7 aan te schaffen. Sluit bij een telecomprovider een abonnement af en koop iPhone 7 een stuk goedkoper. Je betaalt namelijk dan maandelijks een bedrag voor de smartphone in combinatie met een netwerk abonnement bij de telecomprovider. Hierdoor is iPhone 7 voor iedereen toegankelijk. Vergelijk straks op iPHone7abonnement.net alle prijzen voor het nieuwe toestel van Apple.


Comments are closed.

Back to Top ↑